søndag 29. september 2013

Nedfallsfrukt og nesten modne plommer

Vi bor litt for høyt for at epler og pærer blir modne til rett tid, men vi har et tre med Viktoriaplommer som har begynt å få farge.

I går hadde jeg med et par bøtter og plukka nedfallsfrukt i en hage lenger ned i bygda.
Nå fråtser vi i epler, pærer og plommer og det lukter eplekake fra steikovnen.

Har drøssevis av oppskrifter, men lander ofte på en smuldrepai.
Den er rask og innmari god.


Det ble et par gryter med blanda fruktsyltetøy også. Plommer i bunnen og eple og pærebiter på svak varme.
Ikke nødvendig med vann når en har plommer.

1 kommentar:

  1. Så mye deilige høstaktiviteter du har holdt på med :) Jeg har ikke kommet lenger enn å pakke inn pelargoniene i fiberduk og sette dem under tak... Men jeg ser at bønnene fortsatt ser spiselige ut selv om frosten har tatt bladene, så de får jeg komme meg ut og plukke inn i morra!

    SvarSlett