onsdag 1. april 2015

Filleryer på vift og eggesalat




Siste virkedag før påske og mange av filleryene fikk en luftetur på verandaen.


 Jeg prøvde å telle, men kom ut av det.

Det er MANGE filleryer i huset, store og små.

Men det var ikke alle som ble med på denne lufteturen.

De fleste er 85 cm brede, men minst to har omtrent 140 bredde.




De små ryene henger foran inngangsdøra og et par utafor kjellerinngangen.
Den rutete rya i stolen er et arvestykke. Det er  ikke så bred, men så er den 3 meter lang.

Jeg tror stadig at en vakker dag skal jeg få tålmodighet nok til å sette meg ned å veve noe lignende.

Den er satt sammen av tynne filler og har fine fargesjatteringer. 











Det er påske, men her er det ikke gule løpere på bord eller gulv. 



Det guleste jeg har er en påskesalat 
med egg, rødløk, maiskorn og litt majones.

Oppskrifta fant jeg på matbloggen til Siri Fossing.

Rask og enkel å lage. Smaker godt som den er men kan godt kombineres med eller tilsettes saltpølse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar